Super Thai centar

salon tajlandske masaže

Laljak-sistem d.o.o.    Zagreb    Palmotićeva ulica 80        Svaki dan 11-22h     Rezervacije termina  014844556     ONLINE REZERVACIJE

thai1

Super thai centar u Palmotićevoj ulici br. 80, otvorio je za vas svoja vrata sa jedinim ciljem da u autentičnom, ugodnom ambijentu uz vrhunski tretman maserki školovanih u najprestižnijim tajlandskim školama tradicionalne tajlandske masaže, te s iskustvom rada u najboljim svjetskim hotelima s 5 i 6 zvjezdica, omogućite svojem tijelu blagodati čarobnog dodira i harmoniju akupresure, joge, istezanja i kiropraktike jednom riječju –umjetnosti dodira.

Naše djelatnice u potpunosti su usredotočene da vam ugode, opuste vas, da vam pomognu u otklanjanju vaših tjelesnih tegoba, da vam vrate osjećaj duševnog mira i da vas uljepšaju zaraznim osmjehom, kojeg čete darivati svojim najbližima još dugo nakon posjete Super Thai centru.

Više od trideset vrsta masaža, omogućuju vam, da kroz razgovor sa stručnim i ljubaznim osobljem za sebe izaberete optimalni tretman, ili kombinaciju više vrsta masaža, po više nego prihvatljivim cijenama, uzimajući u obzir kvalitetu i nivo ukupne usluge u super thai centru.

Skrećemo vam pozornost na mogućnost odabira pojedine vrste masaže, kakvom čete podariti svoje najmilije, prijatelje ili poslovne partnere, a što čete realizirati kupnjom poklon-bona, čijom kupovinom ostvarujete i značajan popust.

Dolazak u Supert Thai centar u Palmotićevoj ulici br. 80  olakšat će vam mogućnost parkiranja u samoj blizini Supert Thai centra u Palmotićevoj i Branimirovoj ulici, ali i blizina četiri javnih garaža ( Importane centar, kod hotela Arcoteli,  garaže u Petrinjskoj i Palmotićevoj ulici)

Dolazak u Super Thai centar, za vas će biti doživljaj zbog kojeg čete se osjećati dobro i vi i svi s kojima se družite, živite i komunicirate.

Podarite si osjećaj zadovoljstva i sreće.

Svakog posjetitelja očekuje atraktivan poklon.

Super Shai centar  je tu za vas. Očekujemo vas.  

thai2

hamag